اولین یخ در بهشت

اولین یخ در بهشتReviewed by میوه یخی خمام on Nov 2Rating: 5.0اولین یخ در بهشتاین دسر در سال ١٧٦٨ میلادی در شهری به نام اصفهان توسط شخصی ناشناس کشف شد که اکنون در دنیا خواهان بسیار زیادی دارد که آن را به نام فراپر یا فراپ ([[Frappe]]) میشناسند .

یخ در بهشت:

این دسر در سال ١٧٦٨ میلادی در شهری به نام اصفهان توسط شخصی ناشناس کشف شد که اکنون در دنیا خواهان بسیار زیادی دارد که آن را به نام فراپر یا فراپ ([[Frappe]]) میشناسند .

یخ‌ در بهشت از انواع دسرهای ایرانی است که در تهیه آن از آردبرنج استفاده می‌شود. شکر، شیر، هل و گلاب، مغز پسته کوبیده و زعفران ساییده مواد لازم برای تهیه آن است.

یخ در بهشت معروف خمام:

از سال 1368 یخ‌دربهشت خمام در طعم‌های طالبی و توت فرنگی بصورت سنتی تولید گردیده و توسط محمد بشرپور با گاری دستی به مردم عرضه میشد. در سال 1370 تولید و عرضه یخ‌دربهشت به دکه‌ای جنب پایگاه مقاوت بسیج خمام منتقل شد و بعدها بدلیل استقبال و ابراز علاقه‌ی شهروندان و مسافرانی که از خمام عبور می‌کردند به جنب مخابرات خمام، با محیطی بزرگتر انتقال یافت که موجب پیشرفت به سزایی در عرصه تولید یخ‌دربهشت گردید. با وجود امکاناتی که تهیه شد، طعم‌های جدیدی مانند “آلوچه، موز، زردآلو، تمشک، آلبالو و اخته” نیز اضافه شدند و پیشرفت چشم‌گیر تر گردید. از سال 1380 تاکنون یخ‌دربهشت میوه‌ای خمام بدلیل طعم بی‌نظیر و به‌یادماندنی خود زبان‌زد مردم گیلان و استان‌های همجوار است و با دارا بودنِ چندین شعبه در سطح شهر، بعنوان یکی از عوامل ورود توریست به داخل خمام تلقی می‌گردد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *