مواد لازم برای یخ دربهشت میوه ای:
• یک پیمانه شکر
• ¾ پیمانه آب
• یک قاشق غذاخوری پوست رنده شده پرتقال
• ۲ قاشق چایخوری پوست رنده شده لیموترش زرد
• ۱٫۵ قاشق چایخوری پوست رنده شده لیموترش سبز
• ۱/۳ پیمانه آب پرتقال
• ۳ قاشق غذاخوری آب لیموترش زرد
• ۲ قاشق غذاخوری لیموترش سبز
• ۴ پیمانه توت فرنگی خرد شده
روش تهیه یخ دربهشت میوه ای:

در یک قابلمه متوسط، شکر، آب و پوست های رنده شده را با هم مخلوط کنید. روی حرارت گاز بگذارید تا بجوشد. شعله را کم کنید تا با در باز حدود ۵ دقیقه نیم جوش شود. آن را خنک کنید. مواد را از صافی عبور دهید تا پوسته ها جدا شوند. آب لیموها و پرتقال را اضافه کنید و هم بزنید.
در کاسه غذاساز یا مخلوط کن نیمی از مخلوط آب میوه ها و نیمی از توت فرنگی ها را با هم مخلوط کنید تا مایع یکدست و نرمی به دست بیاید. البته اگر تکه های ریزی از توت فرنگی باقی بماند بهتر است. مواد را داخل ظرف مناسب بریزید. همین کار را با باقی مواد انجام دهید و به مدت ۶ ساعت داخل فریزر بگذارید. پس از سه ساعت مواد را هم بزنید.
برای سرو اگر مواد زیاد سفت و یخ زده بودند ۲۰ تا ۳۰ دقیقه آن را در دمای خانه قرار دهید تا کمی شل شود و حالت یخ در بهشت پیدا کند.